FIJNPROEVERS BBQ – WILD

ZATERDAGAVOND 12 SEPTEMBER

Een exclusieve BBQ avond met als thema wild voor € 27,50 p.p. (excl. Drankjes) van heerlijke bijzondere gerechten van onze smoker

Wij gaan onze smoker weer voor jullie aansteken en luxe uitpakken met een Wild BBQ, kom je ook? Op zaterdagavond 12 september vanaf 17.30 uur zijn jullie welkom voor een heerlijk BBQ en salade buffet met specialiteiten van onze eigen smoker. Wat dacht je van een biefstukje van wild zwijn of een heerlijk stukje hertenvlees? Maar ook onze Kentucky style spare ribs en Argentijnse Picanha of onze huisgemaakte Cevapcici van de Balkan ontbreken niet.

En we verrassen je met meer heerlijks, en ook aan de vegetariërs wordt gedacht. Portabello’s met blauwe kaas, gegrilde groenten en vleesvervangers staan ook op het menu. Ook het salade buffet uit eigen keuken zal niet ontbreken.

En om het extra feestelijk te maken worden jullie welkom geheten met een heerlijk glas bubbels en wordt het diner afgesloten met een dessert van onze smoker, met recht een echte fijnproeversavond!

Vorige keer hebben we veel mensen teleur moeten stellen dus wees er op tijd bij om een tafeltje te reserveren. Prijs per persoon is € 27,50 en daar komen de drankjes bij. Boeken kan via de button. Van harte welkom en zorg dat je niet alleen met een vrolijk humeur maar ook met een hongerige maag onze kant op komt. Groetjes Hetty

Vol!