SPOT DE WOLF! ZIE JIJ HEM AL???

De Veluwe....onverhard
Ook in het donker...meer dan voldoende zicht.


HUUR HET AVONTUUR!
Spot de Wolf, een geweldige manier om de Veluwe van de wilde kant te ontdekken!

Leuk dat je interesse hebt om onze mooie Veluwe van de wilde kant te ontdekken! In onze 4X4 Genaamd Suzy Bloem kun je via onverharde wegen op plekken komen waar je heel dichtbij de natuur bent.  Je hebt een grote kans  om wild tegen te komen, waaronder dat ene bijzondere beest dat sinds een aantal jaren weer op de Veluwe leeft, de wolf.

 Natuurlijk willen we dat Suzy heel blijft en dat je een heerlijke dag zonder financiële rompslomp hebt. Dus graag de volgende zaken goed in de gaten houden:

  • Suzy heeft terrein banden dus de weglegging en grip op asfalt is niet optimaal, houd daar rekening mee, Suzy is geen auto voor het snelle bochtenwerk
  • Suzy heeft 4 wielaandrijving die je uitsluitend kunt gebruiken op onverharde ondergronden, en hetzelfde geldt voor de lage giering, beiden heb je alleen nodig als je vast zou komen te zitten.
  • Suzy ziet er dan wel heel stoer uit, maar heeft een gevoelige mechaniek, rijd er dus voorzichtig mee dan heeft iedereen er lang plezier van.
  • Suzy heeft ook een huurcontract dat je gelijk na jouw reservering krijgt toegezonden en je ingevuld meeneemt op de dag van verhuur.
  • Suzy heeft een afneembaar dak, maar dat bedienen wij voor je. Je bepaalt dus zelfs of je met of zonder dak vertrekt.
  • Per dag mag je 150km rijden en elke extra kilometer kost 15 cent, routes zijn te downloaden via onze site of op aanvraag verkrijgbaar.

Onze 4X4 genaamd Suzy Bloem is all-risk verzekerd, en het eigen risico bij een zelf veroorzaakte schade is 500 euro, bestuurders onder de 30 zijn niet verzekerd op onze polis dus wij verhuren Suzy Bloem uitsluitend aan bestuurders boven de 30 jaar. Het gehele arrangement kost 125 euro per dag en daar zit een goed gevulde picknickmand voor twee personen en ontvangst met koffie en gebak bij in.

Komende tijd komen hier ook actie foto’s en wild foto’s van gasten die met Suzy op pad zijn geweest, hou de site dus regelmatig in de gaten. Laat ons via het reserveringsformulier weten of je interesse hebt, en je krijgt alle informatie toegestuurd. Je kunt Suzy huren voor een dagrit, of voor een avondrit. De dagrit is van 10 tot 5 en de avondrit is van 5 tot middernacht en dan breng je Suzy de volgende dag om tien uur terug.
ADRES
CONTACT
Openingstijden