Huize Bloem

het fleurigste theehuis op de Veluwe.. in Lieren!

Lokaal is het nieuwe normaal bij Huize Bloem

Welkom op de website van Theehuis Huize Bloem, het fleurigste theehuis op één van de mooiste plekken op de Veluwe, aan de rand van het dorpje Lieren. Bij Huize Bloem word je verwelkomd door Hetty ten Hove, die dagelijks heerlijke verse lekkernijen bakt van producten uit eigen tuin. Aardbeien, walnoten, bessen, appels en pruimen garanderen eerlijke, smakelijke en oergezonde producten. Maar ook een heerlijke tapaslunch of een broodje van de dag wordt altijd vers gemaakt met lokale producten. Lokaal is het nieuwe normaal en dat proef je bij Huize Bloem!

Een uitgebreid thee-assortiment, verse Italiaanse Lavazza koffie, cappucino en espresso, verse panini’s, knapperverse broodjes, koude dranken, wijn en bier, en…. wat al niet meer…staan voor je klaar in een gemoedelijke sfeer, op een prachtige historische plek in Lieren.

Theehuis Huize Bloem is begonnen als “Rustpunt” en in 2016 officieel geopend. Al in  2017 werd het verkozen tot het beste terras van de Gemeente Apeldoorn!

Eind 2018 werd Theehuis Huize Bloem uitgebreid en vanaf maart 2019 kan iedereen genieten van twee keer zoveel binnenruimte, een keuken, nieuwe taarten, nieuw binnen- en buiten meubilair, een ruimer en rolstoel/rollator toegankelijk terras èn nieuwe gerechten. Kortom….. Kom eens langs, geniet van ouderwetse en gezelligheid, en kijk wat Theehuis Huize Bloem je nog meer te bieden heeft, ……. een kleurrijke ervaring!

Instagram has returned invalid data.
ADRES
  • Theehuis Huize Bloem
  • Tullekensmolenweg 80
  • 7364 BC Lieren
CONTACT
Openingstijden
  • 1 Maart - 1 November
  • 10:00 - 17:30
  • Maandag gesloten