Om onze gasten en onszelf zoveel mogelijk te beschermen gaan we ook vanaf 25 september 2021 proberen de risico’s zoveel mogelijk te beperken en daarbij vragen we jullie hulp. Dat betekent voor ons dat we al onze gasten gaan vragen zich te registreren en aan te geven of ze over een geldige QR-code beschikken dan wel gebruik willen maken van ons terras. Daarbij rekenen we op de verantwoordelijkheid en eerlijkheid van onze gasten en gaan we niet naar QR-codes en identiteitsbewijzen vragen. 

  1. Als je bij ons binnen komt kun je zelf een plekje uitzoeken, waarbij je een afstand van anderhalve meter tot de andere gasten en onze collega’s zoveel mogelijk respecteert, geef elkaar de ruimte.
  2. Ga niet schuiven met stoelen maar gebruik het meubilair waar het staat, wij hebben alles op anderhalve meter afstand van elkaar gezet.
  3. Als wij een bestelling komen opnemen doe we dat op een afstand van anderhalve meter, we hebben wegens besmettingsgevaar geen menukaarten meer, eventueel kun je het menu downloaden op je mobiel via https://huizebloem.nl/kaart/ of we vertellen je wat er op de kaart staat. Daarnaast staan de gerechten van de dag op een bord bij de ingang.
  4. Het toilet is toegankelijk maar met een toilet protocol waarbij slechts één persoon tegelijk in de toiletruimte is. Als de deur een eenrichtingsbord laat zien houd dan afstand.
  5. Lees het toiletprotocol dat op meerdere plaatsen in het toilet hangt en handel dienovereenkomstig. Wij maken de toiletten ook hoogfrequent schoon met een desinfectiemiddel.
  6. Afrekenen kan alleen binnen aan de balie en bij voorkeur contactloos. Als je anders wil betalen geef dat dan even van te voren aan en dan ontsmetten wij het pinapparaat of geven we je een bakje om het geld in te doen en doen daar ook het wisselgeld in. We gaan er samen het beste van maken maar ook onze gastvrijheid zal anders zijn dan je van ons gewend bent.

We hebben tafels van maximaal 8 meter waar je maximaal met 10 personen aan kunt zitten. Groepen van meer dan 10 personen moeten we over meerdere tafels of zelfs meerdere ruimtes verdelen. We hebben zelf ook ons eigen protocol en we proberen om dat zo min mogelijk ten koste te laten gaan van onze gastvrijheid.

Tot slot, help elkaar, help ons en respecteer elkaars ruimte. We gaan er samen het beste van maken en hopen op betere tijden, dank jullie wel!

Met vriendelijke groeten namens het hele team van Huize Bloem,

Hetty ten Hove