Twee dakloze genieters...
Welkom, mede-liefhebber van het goede en zonnige leven!

Leuk dat je een dagje onze cabrio wil huren, wij noemen haar “Blacky Bloem” en we zijn er erg blij mee en rijden er zelf ook graag in.

Op de dag van verhuur is Blacky van 10 uur tot half zes, onze openingstijden, tot jouw beschikking. Blacky kost 125 Euro per dag en daarvoor krijg je bij aankomst heerlijke koffie met vers gebak voor twee personen en een goed gevulde picknickmand. De borg voor een dag is 375 euro en die krijg je dezelfde dag weer terug als Blacky in goede staat en met een volle tank wordt teruggebracht.

Blacky is all-risk verzekerd, en het eigen risico bij een zelf veroorzaakte schade is 500 euro, bestuurders onder de 30 zijn niet verzekerd op onze polis dus wij verhuren Blacky uitsluitend aan bestuurders boven de 30 jaar. Natuurlijk willen we dat Blacky heel blijft en dat je een heerlijke dag zonder financiële rompslomp hebt. Dus graag de volgende zaken goed in de gaten houden:

  • Blacky heeft een verlaagd sportonderstel en heeft dus een hekel aan verkeersheuvels, rijd er rustig over heen zonder de bodemplaat te beschadigen.
  • Blacky heeft 18 inch lichtmetalen velgen die je eenvoudig kunt beschadigen als je langs een stoeprand rijdt. Houd dus afstand van stoepranden en verkeersheuvels tijdens rijden en inparkeren
  • Blacky ziet er dan wel sportief uit maar is geen racewagen. Rij ermee alsof het jouw eigendom is en boetes worden nagestuurd.
  • Blacky heeft ook een huurcontract dat je gelijk na jouw reservering krijgt toegezonden en je ingevuld meeneemt op de dag van verhuur.
  • Per dag mag je 150km rijden en elke extra kilometer kost 15 cent, routes zijn te downloaden via onze site of op aanvraag verkrijgbaar.

We hopen dat je een geweldige dag hebt met Blacky en als er onverhoopt iets aan de hand is, bel ons even en we helpen je zo snel we kunnen.

Groetjes namens de ouders van Blacky

ADRES
CONTACT
Openingstijden